Каталог товарів

УВАГА: ЗАМОВЛЕННЯ ОФОРМЛЯЮТЬСЯ ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ КОРЗИНУ САЙТУ.
ЗАМОВЛЕНЬ У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ МИ НЕ ПРОВОДИМО!

Подумайте! Вам дійсно потрібно надрукувати цю сторінку?
Сайт vsedoavto.com.ua виступає за збереження природи. Потрібну інформацію Ви завжди можете відправити собі на e-mail чи мобільний телефон

Важливість провітрювання автомобіля

Важливість провітрювання автомобіля
У салоні автомобіля, припаркованого в тіні протягом дня з закритими вікнами може міститися 400-800 мг бензолу. Якщо ви припарковані на сонці при температурі вище 16 градусів, рівень бензолу досягає до 2000-4000 мг, що в 40 разів вище допустимого рівня.

Люди, що входять в машину з закритими вікнами, вдихають надмірна кількість бензолу. Бензол - це токсин, який вражає нирки, кістки і печінку. Гірше того, організму дуже важко видалити це токсична речовина. В інструкції з експлуатації автомобілів сказано, що перед включенням кондиціонера слід відкрити вікна на 2 хвилини, але не сказано для чого, а тільки даний натяк на кращу продуктивність автомобіля.

А ось медичні причини

Згідно з дослідженнями, перш ніж кондиціонер почне охолоджувати повітря, він викидає все нагріте в пластиці, перед відправкою гарячого повітря, що містить бензол - токсин, який викликає рак (потрібен час, щоб помітити запах нагрітого в машині пластика). Тому важливо упевнитися в цьому і залишати вікна відкритими на кілька хвилин.

Не вмикайте кондиціонер відразу ж після того, як завели машину!

Перш за все, необхідно відкрити вікна на декілька хвилин, а потім включити кондиціонер. Потримайте вікна відкритими ще кілька додаткових хвилин після заведення автомобіля. Багато зі знайдених в бензині незв'язаних вуглеводнів - (особливо ароматичних, начебто бензолу), а також різні добавки є канцерогенами.